disscuss print

EVLENMEK İSTEYEN BEKARLAR EVLİLİK DOKTORU İÇİN TIKLAYIN...


Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy_resim
Çağatay Ulusoy (d. 23 Eylül 1990, İstanbul), Türk oyuncu ve mankendir.


Biyografi

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başladı.



Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersi almaktadır.
İlk rolü Show TV’de 2011′de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011′de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.
Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya ’nınAdını Feriha Koydum ’dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir’in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.Başrol Çağatay Ulusoy‘un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir’in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir.Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir.Çağatay Ulusoy ’un Emir’in Yolu ’ndaki partneri Eve Düşen Yıldırımdizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur.Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır.



İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün,Cemal Hünal,Cenk Eren,Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy ‘un menajeri Selin Borankay dır.Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır.26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.
Şu anda yapımını Ay Yapım’ın yaptığı senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’in yazdığı ve eylül ayında televizyonda yayınlanmaya başlayacak dizisine hazırlanmaktadır. Yeni dizideÇağatay Ulusoy‘a Serenay Sarıkaya eşlik edecektir.


Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar

2009 – 2010 Arka Sokaklar - Figüran

2010 Recep Ivedik 3 - Figüran

2011 Anadolu Kartalları Ahmet Onur Başrol Oyuncu

2011 – 2012 Paranoya / Paranoia Çağatay Ulusoy Oyuncu

2011 – 2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncu

2012 Eve Düşen Yıldırım Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu

2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu

Emir'in Yolu

2012 Emir’in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu

kimdirwiki.com


EVLENMEK İSTEYEN BEKARLAR EVLİLİK DOKTORU İÇİN TIKLAYIN...

Bu haber 14/02/2014 13:33 tarihinde eklenmiştir.

Yorum Yaz

Bilgileriniz
Yorumunuz
Güvenlik Kodu
captcha
 
Authors